Tämäkin ohje on Mimmiltä. Voidaan toteuttaa myös sitruunanmakuisena. Näitä oli mukava pursotella. Taikina jämäkkää, mutta helpompi käsitellä kuin Suklaaruusukkeiden taikina.
Appelsiinin makuiset enkelinkiharat
(90 kpl)
500 g voita
130 g tomusokeria
300 g perunajauhoja
350 g vehnäjauhoja
2 rkl vanilliinisokeria
1 appelsiinin ohuelti raastettu keltainen kuori ja puoli desiä puristettua mehu
- vatkaa voi ja tomusokeri hyväksi vaahdoksi ja lisää siihen kuivat ainekset
- paista koepikkuleipä, jotta näät että jauhomäärä on sopiva
- pursota enkelinkiharat tähtityllalla
- paista n.170 asteessa kauniin kellan ruskeaksi. n.8min. Mimmin hyvä vinkki oli, että laita kaksi leivinpaperia pellille, niin eivät tummu pohjasta niin helposti
- koristele halutessasi sulatetulla suklaalla