Tämäkin ohje on Mimmiltä. Voidaan toteuttaa myös sitruunanmakuisena. Näitä oli mukava pursotella. Taikina jämäkkää, mutta helpompi käsitellä kuin Suklaaruusukkeiden taikina.

Appelsiinin makuiset enkelinkiharat

(90 kpl)

500 g voita

130 g tomusokeria

300 g perunajauhoja

350 g vehnäjauhoja

2 rkl vanilliinisokeria

1 appelsiinin ohuelti raastettu keltainen kuori ja puoli desiä puristettua mehu

- vatkaa voi ja tomusokeri hyväksi vaahdoksi ja lisää siihen kuivat ainekset

- paista koepikkuleipä, jotta näät että jauhomäärä on sopiva

- pursota enkelinkiharat tähtityllalla

- paista n.170 asteessa kauniin kellan ruskeaksi. n.8min. Mimmin hyvä vinkki oli, että laita kaksi leivinpaperia pellille, niin eivät tummu pohjasta niin helposti

- koristele halutessasi sulatetulla suklaalla