12 kpl isoja, 15-20 kpl pienempiä
1 levy Maraboun Daim-maitosuklaata
150 g voita
1 ½ dl sokeria
2 munaa
3 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 ½ rkl kaakaojauhetta
1 ½ dl maitoa tai kermaa
Leikkaa puolet suklaalevystä rouheeksi. Vaahdota margariini ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan maidon/kerman kanssa. Lisää lopuksi rouhe nuolijalla sekoittaen.
Nosta lusikalla nokare taikinaa muffinssivuokaan, aseta päälle yksi suklaapala sydämeksi ja peitä taikinalla. Paista 225 asteessa 12-15 min. Koristele mieleiseksi.
Minä käytin koristelussa Flora Vispiä ja maitosuklaata raastetuna. Tarkoitukseni oli testata juuri ostamaani uutta pursotinin settiä (Städter, Decorating Set, 8 pieces), mutta lopputulos ei kyllä ollut haluamani. Kerma oli itsekseen turhan pehmeää, eikä pursotukset oikein onnistuneet. Olisi pitänyt olla jotain, jolla jämäköittää kermaa, mutta kun olimme anoppilassa, niin siellä ei ollut esim. vaniljakreemiojauhetta.
Kuvassa näkyvän kerrostarjottimen sain muuten anopilta "ennakkoperintöä". Kiitos!
Ohje Kinuskikissalta.