Tällä juustopitzalla osallistuin Leivontafoorumin Syyskuun haasteeseen. Pohja on ihanan ohut ja rapea, täytteet voi valita oman mielen mukaan.

Resepti:
 

  • Pohja:
  • 6 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl ruisjauhoja
  • 0,5 pussia kuivahiivaa
  • 0.5 rkl sokeria
  • 3 dl haaleaa vettä
  • 0,5 dl öljyä



Täytteet:
 

  • Valmista tomaatti-basilca kastiketta pohjalle
  • Mozzarella juustoa
  • Sinihome juustoa
  • Emmental juustoa
  • muutama olivi
  • puolikas kirsikka tomaatti
  • oreganoa


Teko-ohje: Sekoita pohjanainekset ja vaivaa taikina. Jaa taikina reilun 100g paloihin, 7 kpl, ja pyöritä palloiksi. Anna pallojen levätä vähintään 20 min liinan alla. Venytä ja kaulitse ohuiksi pohjiksi. Levitä pohjalle tommaatisose, oregano ja emmental raaste. Lisää myös homejuusto ja lopuksi mozzarella. Lisää koristeeksi (jos haluat)olivirinkulat ja tomaatin puolikas. Paista 200 asteessa rapeaksi.And Say Cheese!