Nämä pikkuleivät tein jo kesällä, mutta en muistanut niitä blogiini aijemmin lisätä.

Eli perinteiset Wilhelmiinat ihanilla Butterscotch chipseillä maustettuna. Noita amerikan herkkuja voitin Terhin keittiöstä. Mistähän niitä saisi lisää...?

 

Wilhelmiinat

200 g voita 

1,5 dl Hershey's Butterscotch Chipits 
  
1 dl sokeria 

2 rkl siirappia 

1 keltuainen 

5 dlvehnäjauhoja 

1 rkl vaniliinisokeria 
2 tl ruokasoodaa
 
Vatkaa pehmeä voi, sokeri ja siirappi. Lisää kananmunan keltuainen. Sekoita vaniliinisokeri ja sooda vehnäjauhoihin ja lisää ne joukkoon. Lisää Chipitsit seokseen. Pyöräytä vatkaimella murumaiseksi seokseksi. Leivo taikinasta tankoja ja nosta ne leivinpaperin päälle. Jätä reilusti tilaa leviämisen takia. Paista 175`c keskitasolla n.15minuuttia. Leikkaa tangot heti lämpöisenä noin 3½ cm palasiksi. Anna jäähtyä pellillä.