Limekakku löytyy Sara la Fountainin Passion for Food-kirjasta. Hieman muuntelin sitä, mm.vaihdoin mascarbonen tuorejuustoon. Oli ihan mielettömän hyvää!

Pohja:

175 g voita
400 g jauhettuja digestivekeksejä

Kreemi:

1/4 dl sitruunamehua
1/4 dl limetin mehua
4 ½ dl kondensoitua maitoa
1 dl kookosmaitoa
8 kananmunan keltuaista

Kuorrutus:

3 ½ dl kermaa
4 rkl tuorejuustoa
½ rkl raastettua limetinkuorta
½ rkl raastettua sitruunankuorta
1-2 tl vaniljasokeria
2 rkl sokeria

Koristeeksi:

1 rasia siivutettuja mansikoita
2 kiiviä lohkoiksi leikatttuina

Tee ensin kakun pohja. Sulata voi, jauha keksit ja yhdistä ne. Painele voideltuun vuokaan ja paista 200 asteessa noin 20 minuuttia. Anna pohjan jäähtyä. Sekoita seuraavaksi kaikki kreemin ainekset hyvin keskenään.

Kaada kreemi jäähtyneelle pohjalle ja paista 150 asteessa 25-30 minuuttia. Anna kakun levätä jääkaapissa yön yli.

Vatkaa kuorrutuksen kerma ja lisää joukkoon tuorejuusto. Mausta limetin- ja sitruunankuorella, vaniljasokerilla ja sokerilla. Koristele kakku lopuksi hedelmillä.