Herkullinen ja maistuva sienikeitto. Auramuru tuo keittoon ihanaa täyteläisyyttä. Ohje Valion.

Nautitaan kuutamossa tai kynttilänvalossa. Lurps

Kuunsillan keitto


6 annosta

1 l (400 g)   kantarelleja
1   sipuli
1 rkl   Valio voita
2 rkl   vehnäjauhoja
1,2 l   vettä
2   yrttiliemikuutiota
1 pussi (150 g)   AURA murua
1 prk (150 g)  ranskankermaa
1/2 tl   rouhittua mustapippuria
1 dl   hienonnettua ruohosipulia ja/tai persiljaa

Hienonna sienet ja sipuli. Paista niitä voissa kattilassa, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut. Lisää jauhot ja sekoita. Kaada päälle vesi ja lisää yrttiliemikuutiot. Anna kiehua miedolla lämmöllä kannen alla noin 10 min. Lisää AURA muru ja sekoita tasaiseksi. Sekoita joukkoon crème fraîche ja mausta pippurilla. Lisää pinnalle persilja tai ruohosipuli.