Nougat-Suklaa muffinit

(annoksesta tulee yksi pelti normaalikokoisia ja yksi pelti minimuffineja)

5 dl vehnäjauhoja  
3 dl sokeria  
2 tl vaniljasokeria  
2 tl leivinjauhetta 

150 g sulatettua voita  
2 dl maitorahkaa                                                   
100 g nougattia
100g pähkinäsuklaata 
 3  munaa

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää paloiteltu suklaa sulaneen rasvan joukkoon ja sekoita. Lisää rasvan sekaan rahka ja munat. Lisää vielä kuivat aineet. Sekoita seos huolella, taikinaa ei kuitenkaan tarvitse vatkata koneella. Nostele taikina muffinivuokiin ja paista isoja n. 20 minuuttia ja pieniä n.15min 175-asteessa.

Suklaakreemikuorrute

175 g tummaa suklaata

225 g suolatonta voita

1 rkl maitoa

250 g tomusokeria

Sulata suklaa varovasti mikrossa. Anna hieman jäähtyä.

Vatkaa huoneenlämpöinen voi, maito ja tomusokeri tasaiseksi suuressa kulhossa. Lisää suklaa ja´vatkaa uudelleen, kunnes seos on paksua ja kermaista. Voitele muffinit kuorrutteella ja laita haluamasi koristeet.